Crear una reunió amb Microsoft Teams amb sala d'espera des d'Outlook

Crear una reunió amb Microsoft Teams amb sala d'espera des d'Outlook

Des de Microsoft Outlook podem crear una reunió amb sala d'espera. Per poder-ho fer seguirem les següents indicacions:

1. Crearem la reunió des del calendari de Microsoft Outlook i cliquem sobre "Reunió del Teams".

2. Al clicar sobre "Reunió de Teams" apareix un apartat de configuració on hi ha les "Opcions de reunió". Cliquem sobre "Opcions de Reunió"

Nota: si no veiem la opció de "Configuració" haurem de clicar els puntets per desplegar els menús addicionals.

3. Ara podrem indicar les opcions de qui no es pot saltar la sala d'espera.

Si seleccionem "només jo" a saltar-se la reunió, podrem fer entrar manualment a les persones que ens interessi i després fer entrar a la resta de convidats a la reunió.

Si necessites una configuració especial consulta al departament de sistemes a correu suport@esquerra.cat.

• Related Articles

• Crear una reunió amb Microsoft Teams amb sala d'espera

Des de Microsoft Teams podem crear una reunió amb sala d'espera. Per poder-ho fer seguirem les següents indicacions: 1. Crearem la reunió des del calendari de Microsoft Teams amb les opcions que nosaltres necessitem. Podem afegir els usuaris i desar ...