No es pot connectar a Esquerra quan intentes connectar-te a la VPN

No es pot connectar a Esquerra quan intentes connectar-te a la VPN

La connexió a la VPN dona error que no es pot connectar quan les dades d'accés són correctes (Usuari i Contrasenya).

Des del panell de "Configuració del Windows" -- > "Xarxa i Internet" -- > "VPN" i cliquem sobre "Canvia les opcions de l'adaptador"

A continuació ens mostra les connexions de xarxa i haurem de clicar amb el botó dret sobre la connexió anomenada Esquerra i seguidament a Propietats.

I comprovarem que les dades de la pestanya "Seguretat" siguin les mateixes que la següent captura:

Nota: Aquesta configuració serveix per l'actual configuració del firewall corporatiu d'Esquerra.